Galatasaray ve Trabzonspor Arasında Tarihi Takas! Al Golcüyü, Ver Golcüyü

Devre arası transfer sezonunda, Galatasaray ve Trabzonspor arasında tarihi bir transfer gerçekleşiyor. İki futbol kulübü, golcü oyuncularını değiş tokuş ederek önemli bir anlaşmaya imza atıyor.

Trabzonspor ve Galatasaray, devre arasında ilginç bir takas gerçekleştirerek golcülerini değiştirdi. Bu tarihi takas, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Transfer sezonunun ortasında gerçekleşen bu değişim, spor gündemine damgasını vurdu.

FORVETLER TAKIMLARINI DEĞİŞTİRDİ

Galatasaray ve Trabzonspor, devre arası transfer döneminde golcü oyuncularını takas etti. Bu önemli değişimle, iki farklı takımın forvetleri, kariyerlerine yeni renkler kattı. 2023-2024 sezonunda beklenen performansı sergileyemeyen Halil Dervişoğlu, Trabzonspor'un başarılı forveti Anastasios Bakasetas ile takım değişikliği yaptı.

ALDIM VERDİM HESABI

Sarı Kırmızılı formayı giyen Halil Dervişoğlu, yeni sezonda toplamda 10 müsabakada yer aldı. Galatasaray'da golcü olarak yer alan Dervişoğlu, forma giydiği süre zarfında gol katkısında bulunamadı. Galatasaraylı golcünün güncel piyasa değer 1.20 milyon Euro olarak biliniyor.

Bordo-Mavi forma giyen Anastasios Bakasetas ise 2023 - 2024 sezonunda ortalama bir performans ortaya koydu. Trabzonspor'un golcüsü bu sezon toplamda 17 karşılaşmada forma giyerken, 4 gol ve 2 asistle takımına 6 gollük katkı sağlamayı başardı. Devre arasının peşinden yıldız golcünün Galatasaray'da sarı kırmızılı formayı giymesi bekleniyor. Bakasetas'ın güncel piyasa değeri ise 9 milyon Euro. İki golcü arasında aldım verdim hesabı görülüyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri

Ahmet Çakar Galatasaray Fenerbahçe derbisi açıkladı!
Kayserispor, Konyaspor Beraberliğiyle Ligde Kalışını İlan Etti!
Duckens Nazon, Konyaspor Maçında Gördüğü Kırmızı Kart Sonrası Özür Diledi
Sinan Engin derbinin sonucunu biliyor mu?
Galatasaray, Raphael Varane ile anlaştı: 51 milyon euroluk yıldız geliyor