Galatasaray, Vecino Transferinde Mutlu Son

Galatasaray, Pendikspor'u mağlup ederek galibiyet serisini 14 maça taşıdı. A Spor'un aktardığına göre, Arjantinli orta saha oyuncusu Matias Vecino ile 26 milyon euroluk anlaşma sağlandı. Vecino'nun gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

Galatasaray, Süper Lig'de Pendikspor'u yenerek galibiyet serisini 14 maça çıkardı. Transfer çalışmalarında ilk adımı atan takım, İtalyan orta saha oyuncusu Matias Vecino ile anlaştı. Vecino'nun 26 milyon euroluk transferi, gelecek sezon için umut vaat ediyor.

Galatasaray, 33. haftada Trendyol Süper Lig'de Pendikspor'u evinde 4-1 yenerek galibiyet serisini 14 maça çıkardı. Bu zaferin ardından takım, yeni sezonda güçlü bir orta saha oyuncusu transferiyle mutlu sona ulaştı.

Galatasaray'ın orta saha pozisyonunda yaşadığı zorluklar, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturma isteğini artırdı. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedefleyen takım, İtalya'ya yönelerek arayışa girdi.

A Spor'un aktardığına göre, Galatasaray, Serie A ekibi Lazio'nun formasını giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Matias Vecino ile transfer konusunda anlaşmaya vardı. 32 yaşındaki deneyimli oyuncu, Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği belirtiliyor.

Vecino, bu sezon Lazio formasıyla 35 maçta görev yaparken, 5 gol atıp 1 asist yaptı. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan oyuncu için Galatasaray 26 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Vecino'nun sarı-kırmızılı formayı gelecek sezon giymesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!