Galatasaray, Wendel Transferinde Zenit ile Pazarlıklara Devam Ediyor

Galatasaray, Wendel transferi için Zenit'le pazarlıkta! Sarı-kırmızılılar, orta sahaya takviye için Brezilyalı yıldızı hedefliyor. İlerleyen saatlerde gelişmeler bekleniyor.

Galatasaray, yeni sezona güçlü bir orta saha ile başlamak için Zenit'le 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Wendel için görüşmelerini sürdürüyor, transfer sürecinde ilerleme kaydediyor.

Galatasaray, Süper Lig'de puan rekorları kırarak şampiyonluğa ulaştı ve gelecek sezon için kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Okan Buruk önderliğinde antrenmanlar devam ederken, sarı-kırmızılılar özellikle orta sahaya takviye yapmayı hedefliyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Galatasaray Zenit'ten 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Wendel ile ilgili görüşmelerini sürdürüyor ve Rus ekibinin yanıtını bekliyor.

Transfer çalışmaları kapsamında Galatasaray'ın, Wendel için yaklaşık 15 milyon euro teklif sunduğu ancak Zenit'in başlangıçta 25 milyon euro istediği belirtiliyor. Ancak son gelişmelere göre Zenit'in Torino'dan Ivan Iliç'i transfer etmek üzere olduğu ve bu durumun Wendel'in ayrılığı için önemli bir adım olabileceği ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.