Galatasaray yeni Sacha Boey ile anlaştı!

Galatasaray yeni Sacha Boey'i buldu! Yeni futbolcu ile anlaşma sağladı! Anlaşma sağlanan oyuncu hemen getirildi! Dursun Özbek 21 yaşındaki genç yıldızı özel jetiyle alıp getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Bu sezon Süper Lig'de puan rekorunu kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, gelecek sezon kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladı. Savunma hattını güçlendiren sarı-kırmızılılar, aradığı ismi buldu. Bu ismi duyan taraftarlar stada akın ediyor. Galatasaray yeni Sacha Boey'i buldu! Dursun Özbek, 21 yaşındaki genç yıldızı özel uçakla getiriyor. Tebrikler!

GALATASARAY YENİ BİR SACHA BOE BULDU!


Galatasaray takımının gelecek sezonunu planlama çalışmaları başladı. Okan Buruk liderliğinde transfere hız veren sarı-kırmızılılar, aradığı ismi buldu. Akşam haberine göre Galatasaray, sağ kanattan transfer için Rennes oyuncusu Guela Doue'yu gündeme aldı.

DURSUN ÖZBEK, 21 YAŞINDAKİ GENÇ YILDIZI ÖZEL UÇAĞINA GETIRIYOR! 


GALATASARAY, LIGUE 1 EKIBI RENNES'TE FORMA GIYEN SAĞ BEK GUELA DOUE'NIN TRANSFERIYLE BAĞLARINI GÜÇLENDIRDI. SARI-KIRMIZILI EKIP, 21 YAŞINDAKI GENÇ OYUNCU IÇIN RENNES'E 6 MILYON EUROLUK TEKLIFTE BULUNDU. HER NE KADAR FRANSIZLAR BAŞLANGIÇTA BU TEKLIFLE ILGILENMESE DE; GALATASARAY'IN TEKLIFINI YENILEDIĞI BILINIYORDU. OYUNCUYLA HER KONUDA ANLAŞAN VE KULÜBÜNÜ IKNA ETMEYE ÇALIŞAN YÖNETIM, BONSERVISLERLE 7.5 MILYON EUROYA ÇIKARMAYI DÜŞÜNÜYOR VE BU TRANSFERI KISA SÜREDE TAMAMLAMAK ISTIYOR.

Anlaşma sağlanması halinde Fildişili oyuncu, sarı-kırmızılı takımda 1.5 milyon euro kazanacak. Rennes altyapısında yetişen 21 yaşındaki sağ bek, A takımda toplam 35 maça çıktı ve 4 asist yaptı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.