Galatasaray Yeni Sezona Hazır! Yıldız İsim İle Yollar Ayrılıyor, Dev Takıma İmza Attı!

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına bugün başladı ve ilk bombayı patlattı! Kulüp, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı ve oyuncu, büyük bir takımla anlaşmaya vardı. İtalyan golcü Nicolo Zaniolo, gelecek sezonu İtalyan ekibi Atalanta formasıyla geçirecek..

Galatasaray'da Okan Buruk yönetimindeki ikinci üst üste Süper Lig şampiyonluğu sonrasında hareketli saatler yaşanıyor. Kulüp, önemli bir karar alarak yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Yıldız oyuncunun yeni durağı ise futbol camiasını şaşırttı. Transferin resmi olarak açıklanması ise kısa süre içinde bekleniyor.

Bugün Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da, yeni sezonda uygulanması beklenen yeni yabancı kuralı çerçevesinde yabancı oyuncu sayısını azaltma planları yapılıyor. Bu kapsamda ilk ayrılacak isim belirlendi.

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre, Galatasaray'ın İtalyan golcüsü Nicolo Zaniolo, gelecek sezon için Atalanta'ya transfer olacak. Atalanta, bu transfer için Galatasaray'a 3.5 milyon euro ödeyecek.

Zaniolo'nun satın alma opsiyonunun 16 milyon euro olduğu ve oyuncunun maçların yüzde 60'ında forma giymesi halinde opsiyonun devreye gireceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz kış transfer döneminde 15 milyon euro karşılığında Galatasaray'a katılan Zaniolo, geçen sezon sonunda takımdan ayrılarak İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiralandı. Ancak İtalyan yıldız, beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yarattı.

Galatasaray'ın Zaniolo'nun ayrılığıyla ilgili resmi açıklamasının ise yakın zamanda yapılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.