Galatasaray, yeni transfer bombasını resmen duyurdu! Aslan harekete geçti!

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, transfer döneminde ilk büyük hamlesini gerçekleştirdi ve golcü bir oyuncuyla anlaşma sağladı. Sarı - Kırmızılı takım Batshuayi'yi kadrosuna kattı. İşte haberin detayları...

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer sezonunun bombasını patlattı. Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile 3 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu.

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig şampiyonu olurken, yaz transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak Batshuayi'yi kadrosuna kattı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Belçikalı yıldızla 3 sezonluk bir anlaşma imzalandığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 euro, 2026-2027 sezonu için 500.000 euro tutarında imza ücreti ödenecek olup, her bir futbol sezonu için net 3.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir."

Geçen sezon Fenerbahçe'de 43 karşılaşmada görev alan Belçikalı golcü, bu maçlarda takımına 23 gol ve 4 asistlik katkı sundu. Fenerbahçe forması altında toplamda 75 maçta görev alan Batshuayi, bu karşılaşmalarda 44 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.