Galatasaray yenildi, salon karıştı

ING Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray ile Büyükçekmece Basketbol arasında oynanan ve alt sıraları yakından ilgilendiren maçın son bölümünde tansiyon yükseldi, tribünler karıştı. Abdurrahim Albayrak'ın hakeme gösterdiği tepki sonrası maç bir süre durdu.

ING Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray ile Büyükçekmece Basketbol arasında oynanan ve alt sıraları yakından ilgilendiren maçın son bölümünde tansiyon yükseldi, tribünler karıştı. Abdurrahim Albayrak'ın hakeme gösterdiği tepki sonrası maç bir süre durdu.

ING Basketbol Süper Ligi 26. hafta mücadelesinde Büyükçekmece Basketbol, sahasında Galatasaray’ı konuk etti. Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanan ve alt sıraları çok yakından ilgilendiren karşılaşmayı Büyükçekmece Basketbol 105-101’lik skorla kazandı.

Düşme hattına çok yakın olan ve tehlike bölgesinden çıkmaya çalışan Galatasaray bu sonucun ardından 18’inci mağlubiyetini aldı. Büyükçekmece Basketbol ise 3 maç aradan sonra galip gelerek 9’uncu kez kazandı.

Abdurrahim Albayrak'tan büyük tepki

Mücadeleyi tribünden takip eden Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak son dakikalarda yükselen tansiyonda hakemlere tepki gösterdi. Seyircisiz oynanan maçta Büyükçekmece oyuncusu Matt Farrell’in tribünlere yönelik hareketi olduğu iddia edilirken, sonrasında protokol tribünü karıştı, maç durdu.

Oldukça sinirli olduğu görülen Abdurrahim Albayrak, Matt Farrell’a tepki gösterdi. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve İkinci başkan Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Güney hakem Emin Moğulkoç ile hararetli bir tartışmaya girerek Farrell’i şikayet etti. Ortalığın yatıştırılmasının ardından mücadele kaldığı yerden devam etti.

Sosyal medyada büyük tepki

Maçın hakemi Emin Moğulkoç'un tribünlere giderek, Abdurrahim Albayrak ile diyaloğa girmesi ve açıklama yapması sosyal medyada diğer kulüp taraftarlarının yoğun eleştirilerine konu oldu. Birçok basketbolsever maçın ardından Merkez Hakem Kurulu Başkanı Recep Ankaralı'ya tepkilerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Süper Lig Heyecanı: Galatasaray ve Fenerbahçe, Kritik Derbide Karşı Karşıya!
Carlo Ancelotti: Arda Güler'in Performansı Takdir Edilmeli
Aliağa Petkimspor Tarihinde İlk Kez Play-off'a Adım Attı: Fenerbahçe Karşısında Heyecan Dorukta
Beyaz Futbol'da şok eden ayrılık! O isim gitti!
Fenerbahçe dev kupaya kilitlenmiş durumda! Herkesin dilinde 'şampiyonluk'!