Galatasaray yönetimi antrenmanda

Sarı kırmızılı yetkililer, Çaykur Rizespor maçı öncesi yapılan son antrenmanı izledi. Çalışma sonrası Wesley Sneijder ve Selçuk İnan'ın da aralarında olduğu tecrübeli isimler ile bir araya gelen yönetim, prim sisteminde...

Sarı kırmızılı yetkililer, Çaykur Rizespor maçı öncesi yapılan son antrenmanı izledi. Çalışma sonrası Wesley Sneijder ve Selçuk İnan'ın da aralarında olduğu tecrübeli isimler ile bir araya gelen yönetim, prim sisteminde yeniden değişikliğe gidildiğini iletti. Yönetim, sezon sonuna kadar primleri dondurup, Avrupa kupalarına katılım sağlanması halinde sezon sonunda toptan ödeme yapmayı kararlaştırmıştı.

Bu karardan vazgeçen sarı kırmızılı yönetim, Çaykur Rizespor maçından itibaren eski sisteme dönüş yapacak. Buna göre, iç saha galibiyetleri 20 bin lira, deplasman galibiyetleri 30 bin lira, derbi galibiyetleri ise 40 bin lira olacak. Ancak Çarşamba günü oynanacak Fenerbahçe derbisi için özel prim belirleyen yönetim, 100 bin liralık prim belirledi.

Antrenman sonrası takımın son durumu hakkında oyuncular ile konuşan yetkililer, sezon sonuna kadar performanslarını arttırmaları gerektiğini anlattı. Sarı kırmızılı futbolcular da yetkililere yeniden çıkışa geçmek için söz verdi.

Galatasaraylı yetkililer ayrıca Florya Metin Oktay Tesisleri'nde önümüzdeki sezon için futbolcu araştırma ekibinin önerdiği isimlerin görüntülerini izledi. Yeni sezonda kadroda büyük bir değişim yapmayı amaçlayan yönetim, genç ve gelecek vaadeden isimlerin analizlerinin yer aldığı videoları inceleyerek fikir alışverişinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Bayern ve Real Arasında Beraberlik
Fenerbahçe Hazırlıklara Başlıyor: Sakatlar ve Ceza Sınırları Belirsizliğini Koruyor
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları tek tek açıklandı!
Yasadışı Bahis Soruşturmasında 5 Futbolcu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
Fransa'da Filistin Destekçileri İsrail'in Olimpiyatlara Katılımını Protesto Etti