Galatasaray yönetiminden şampiyonluk yolunda önemli bir adım

Galatasaray yönetimi, şampiyonluk mücadelesinin son virajına girilirken takımı her maça özel primlerle motive etmeyi planlıyor. Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da, bitime 7 maça kala yönetimden eleştiri alacak bir hamle yapıldığı iddia ediliyor.

Galatasaray yönetimi, şampiyonluk mücadelesinin son virajına girilirken takımı her maça özel primlerle motive etmeyi planlıyor.

Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da, bitime 7 maça kala yönetimden eleştiri alacak bir hamle yapıldığı iddia ediliyor.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; şampiyonluk hedefine ulaşmak için takımın motivasyonunu artırmak isteyen Galatasaray yöneticileri, ekstra prim vermeye karar verdi.

Galatasaray'da kalan 7 Süper Lig maçı için her birine özel prim verileceği duyuruldu. Başkan Dursun Özbek, bu adımıyla oyuncuların şampiyonluk hedefine odaklanmasını amaçlıyor.

Florya'da yapılan iyileştirmeler ve yeni kontratlarla, Galatasaray futbolcularının maç öncesinde endişe duymamalarını sağlayan yöneticiler, aynı zamanda 7 maçlık süreç için özel prim uygulayarak motivasyonu artırmayı hedefliyor.

Ayrıca oyuncu maaşlarının zamanında ödenmesine özen gösterileceği ve herhangi bir gecikme yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı belirtildi. Bu adımlarla yönetim, oyuncuların saha performansına odaklanmalarını sağlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist