Galatasaray-Young Boys maçı ne zaman, hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Young Boys'u konuk edecek. İlk maçta 3-2 mağlup olan Galatasaray, rövanşta avantaj arayacak. Maç 27 Ağustos Salı günü saat 22:00’de Rams Park'ta oynanacak ve TRT 1'den canlı izlenebilecek.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunun ikinci maçında Young Boys'u konuk edecek ve Avrupa arenasında yer alma şansını sürdürmek için sahaya çıkacak. İlk maçta İsviçre temsilcisi Young Boys’a 3-2 mağlup olan Galatasaray, rövanşta avantajı elde etmek istiyor.

Galatasaray ile Young Boys arasındaki rövanş maçı, 27 Ağustos Salı günü saat 22:00’de Galatasaray’ın ev sahibi olduğu Rams Park'ta gerçekleşecek. Maç, TRT 1 kanalından ve TRT'nin dijital platformu olan TRT İzle uygulamasından canlı olarak izlenebilecek.

Karşılaşmanın hakemliği Norveçli Espen Eskas yapacak. Eskas’ın yardımcı hakemleri Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin olacak. Dördüncü hakem olarak Mohammead Usman Aslam görev yapacak. Ayrıca, VAR hakemi olarak Rob Dieperink ve AVAR hakemi olarak Erwin Blank maçta bulunacak.

Galatasaray, bu maçta Young Boys karşısında elde edeceği sonuçla Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma umudunu devam ettirmek istiyor. Maçın sonucunun, Galatasaray’ın Avrupa yolculuğu açısından büyük bir öneme sahip olduğu belirtiliyor.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.