Galatasaray'a 22 milyon euroluk orta saha! Aslan'ın yeni gözdesi olacak!

Gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray'da adım bitmiyor! Adımlarını doğru atmaya çalışan Galatasaray kulübü, 22 milyon euroluk orta saha oyuncusunu almak için çok büyük teklifler sunacak!

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Aslan, 22 milyon euroluk genç yıldızı kampına kazandırmak için çalışmalara başladı.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncusuna doyamayan Galatasaray, bu rol için şimdiden kolları sıvadı. Aslan, bu amaçla yıldızdan 22 milyon euroluk transfer başlattı.

Fanatik'in haberine göre; Okan Buruk liderliğindeki sarı-kırmızılı ekip, Genk takımında forma giyen Belçikalı Bilal El Khannoussi'yi gündemine aldı. Aslan'ın 19 yaşındaki Faslı futbolcunun takibine şimdiden başladığı söyleniyor.

Belçika milli takımıyla 30 Haziran 2027 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Faslı orta saha oyuncusu, 39 maçta forma giydi. Bu sezon Belçika milli takımı adına 3 gol 7 asist kaydetti. Genç yıldızın piyasa değerinin şu anda 22 milyon euro olduğu bildirildi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'da 6 milyon euroluk bir ayrılık yaşanıyor! Eyüpspor'a transfer oluyor
Stefan Kuntz'un A Milli Takım'dan ayrılmasının ardından resmen duyurulan yeni işi herkesi şaşırttı!
Arda Güler'in Vedası!
Süper Lig'de disiplin seferberliği: 8 Kulüp PFDK'ya sevk edildi
Sürat Kargo, A Milli Futbol Takımı'nın yeni sponsoru! Formalar hazır!