Galatasaray'a 53 milyon euroluk dünya yıldızı! Yer yerinden oynayacak: 165 gol 96 asist! Aslan şampiyonlu

Okan Buruk yönetiminde ikinci kez şampiyonluğa ulaşmayı amaçlayan Galatasaray, transferde kolları sıvadı. Aslan, 53 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Trendyol Süper Lig'in 13. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Alanyaspor'u 4-0 ile geçen Galatasaray, kış transfer sezonu için kolları sıvadı. 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, 53 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Yaz transfer döneminde Tete, Zaha ve Ziyech gibi yıldız adları kadrosuna katarak son yılların en görkemli transfer dönemini geçiren Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, kış transfer sezonunda da büyük oynamaya hazırlanıyor.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı ve Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşmayı amaçlayan Galatasaray, hücum hattını güçlendirmek için düğmeye bastı.

Icardi dışındaki hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, yeni bir golcü arayışına başladı. Bakambu ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İspanya'ya dikti.

ASLAN'A 53 MİLYON EUROLUK DÜNYA YILDIZI

Fotomaç'ın haberine göre; Hücum oyuncularının performansından memnun olmayan Galatasaray, kadrosuna yeni bir golcü katma kararı aldı.

Icardi ile forma rekabetine girebilecek üst düzey bir golcü transferi yapmayı amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İspanya'ya dikti. Aslan, bu sezon İspanyol devi Atletico Madrid forması altında gösterrdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Hollandalı golcü futbolcu Memphis Depay'i kadrosuna katmak için hamle yapma kararı aldı.

Sarı-kırmızılı ekibin Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un bu transfer için oldukça ısrarcı olduğu ileri sürüldü. İspanyol ekibinde 9 numaralı formayı terleten golcü futbolcu, bu sezon takımında 5 maçta görev alırken 147 dakika sahada kaldı ve söz konusu karşılaşmalarda 2 gol kaydetti.

Geçen yıl ocak ayında 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Barcelona'dan ayrılarak Atletico Madrid'e transfer olan 29 yaşındaki golcü futbolcu, Madrid ekibinde yalnızca 14 maçta görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 6 gol kaydetti.

Bugüne dek bonservisi için toplamda 53 miilyon euro ödenen Hollandalı yıldız, futbol yaşamı süresince 433 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 165 gol 96 asiste imza attı.

Sarı-kırmızılı ekibin kış transfer sezonunda Hollandalı yıldızı kadrosuna katması için resmi hamle yapması bekleniyor. İspanyol ekibinin, golcü futbolcu ile yolları ayırmaya sıcak bakabileceği iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.