Galatasaray'a transfer şoku! 48 Milyon euroluk süper yıldız!

Galatasaray, Süper Lig'in son şampiyonu olarak yeni sezon hazırlıklarına şimdiden start verdi. Aslanlar, gelecek sezon için iddialı bir kadro oluşturmak amacıyla harekete geçti ve 48 milyon euroluk bir süper yıldızı transfer etme kararı aldı.

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, yaz transfer dönemi için çalışmalara başladı. Okan Buruk'un yönetiminde üst üste ikinci kez şampiyonluk elde etmeyi amaçlayan Aslanlar, kadrolarına 48 milyon euroluk bir süper yıldızı dahil etmek için planlarını hayata geçirmeye kararlı.

Transfer döneminin aktif takımlarından biri olan Galatasaray, yaz transfer döneminde bomba bir transfer gerçekleştirmeyi planlıyor. Özellikle hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, hedefini İtalya'ya çevirdi.

A Spor'un haberine göre; Galatasaray, Serie A ekibi Lazio'nun formasını giyen 30 yaşındaki golcü oyuncu Felipe Anderson'u transfer etmek için girişimlere başladı. Lazio ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Brezilyalı oyuncu, sarı-kırmızılı ekibin radarında.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Felipe Anderson, Lazio'da bu sezon 34 maçta görev alarak takımına 3 gol 7 asistle katkı sağladı. Brezilyalı futbolcu, kariyeri boyunca toplam 462 maçta yer alırken 75 gol atıp 90 asistle takımına destek oldu. Yıldız oyuncu için şimdiye kadar toplamda 48 milyon euro bonservis bedeli ödenmiş durumda.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'dan Beşiktaş Taraftarlarını Kızdıran Transfer Bombası!
Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi