Galatasaray’a transferini yalanlamıştı! Sözleşme detayları ortaya çıktı

 Galatasaray’ın sezon sonu için anlaştığı Mert Hakan Yandaş’ın kontrat detayları ortaya çıktı. Sivasspor’dan yıllık 700 bin TL kazanan 25 yaşındaki

 Galatasaray’ın sezon sonu için anlaştığı Mert Hakan Yandaş’ın kontrat detayları ortaya çıktı. Sivasspor’dan yıllık 700 bin TL kazanan 25 yaşındaki oyuncuyu Cimbom, aylık 700 bin TL artı imza parası teklifi ile ikna etti.

Sivasspor'la sözleşmesini uzatmayan Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'ı tercih etti. Sivasspor-Galatasaray maçı öncesi hakkında çıkan spekülasyonlara sahada cevap veren Mert Hakan ile Galatasaray arasındaki kontratın detayları ortaya çıktı.

{{unknown}}

Fanatik haberine göre, Sarı-kırmızılılarla sezon sonu için 4 yıllık el sıkışan Mert Hakan Yandaş'ın Sivasspor'da yıllık kazandığı 700 bin TL'yi Aslan, aylık olarak önerdi. Futbolcularına Haziran-Temmuz hariç 10 ay düzenli maaş yatıran sarı-kırmızılı kulüp, 25 yaşındaki on numaraya 7 milyon TL garanti ücret ödeyecek. Galatasaray bonservisi elinde gelecek olan yıldız oyuncuya ayrıca imza parası da verecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı