Galatasaray'da beklenen performansı sergileyemeyen Tanguy Ndombele'nin yeni takımı belli oldu

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele, gelecek sezon Nice forması giyecek. Fransız Ligue 1 takımlarından Nice, 27 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını resmen duyurdu.

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele, gelecek sezon Nice forması giyecek.

Fransız Ligue 1 takımlarından Nice, 27 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını resmen duyurdu.

NDOMBELE GALATASARAY'DA BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Fransız futbolcu Tanguy Ndombele, 2023-24 sezonunu Tottenham Hotspur'dan kiralık olarak Galatasaray'da geçirdi. Bu dönemde Ndombele, toplamda 26 maça çıkarken, bu karşılaşmaların 6'sında ilk 11'de yer aldı ve yalnızca 1 asistle skora katkıda bulunabildi. Beklenen performansı sergileyememesi sebebiyle Galatasaray'da aradığını bulamayan Ndombele, sezon sonunda takımdan ayrıldı ve başka bir takıma transfer oldu.

NDOBELE'NİN YENİ DURAĞI NİCE

Futbolseverler, Ndombele'yi önümüzdeki sezonda Nice formasıyla izleyecekler. 27 yaşındaki Fransız oyuncu, 2 yıllık bir sözleşme imzalayarak Ligue 1'de yeni bir maceraya adım attı. Ndombele, Nice'e katılarak kariyerine yeni bir sayfa açmış olacak ve taraftarlar onu bu yeni serüvende heyecanla takip edecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.