Galatasaray'da Beklenmedik Ayrılık: Resmi Açıklama Herkesi Şaşırttı

Galatasaray, Süper Lig'in hâkim şampiyonu olarak, ara transfer döneminin kapanmasına sadece birkaç saat kala bir ayrılığı resmi olarak kamuoyuna duyurdu. Galatasaray tarafından resmi olarak açıklama yapıldı. İşte detaylar!

Galatasaray, ara transfer döneminin en aktif kulüplerinden biri olarak öne çıkarken, Luyindama, Boey, Angelino ve Bakambu gibi isimlerin ardından bir ayrılığı daha resmi olarak duyurdu.

Süper Lig'in son şampiyonu, 11 Ocak'ta başlayan kış transfer döneminde, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda yoğun çaba harcadı. Transfer döneminin sona ermesine saatler kala, Galatasaray, genç sol bek Kazımcan Karataş'ın Ankaragücü'ne kiralık transferini resmi olarak açıkladı.

Sarı-kırmızılı ekip, geçen yaz transfer döneminde Altay'dan 1.14 milyon euro karşılığında transfer ettiği Kazımcan Karataş'ın, 2023-2024 sezonu için Ankaragücü ile geçici transfer anlaşmasına vardığını duyurdu. 21 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon Galatasaray formasıyla 12 maçta görev alarak toplamda 700 dakika sahada kaldı.

Galatasaray tarafından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Kazımcan Karataş'ın 2023-2024 sezonu için geçici transferi mevzusunda MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Nikola Jokic, Üçüncü MVP Ödülüyle NBA Tarihine İsim Yazdırdı
Kayserispor'a FIFA'dan Transfer Yasağı: Kurallara Uyum İhlali
Real Madrid Bayern Münih Maçında Tartışmalı Ofsayt Kararı
Ergin Ataman'ın Panathinaikos'taki Zaferi: Yunan Basketbolunda Devrim!
TFF Başkanı Büyükekşi: Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'na Umutsuz Bakmıyor