Galatasaray'da bir ayrılık haberi daha!

Galatasaray'da peş peşe ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. Sacha Boey'i dev bir bonservis fiyatına Bayern Münih'e satan Galatasaray'da, bir isimle daha yol ayrımına geldiği öne sürüldü.

Galatasaray'da peş peşe vedalar yaşanmaya devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un raporuna göre hareket eden Cimbom'da kartlar yeniden dağıtılıyor. Transfer çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılılarda, ocak ayında vedalara öncelik verildi. Kadronun yıldız isimlerinden Sacha Boey, Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih'e transfer oldu.

 

 

Öte yandan Angelino'nun 6 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu ödemek istemeyen sarı-kırmızılılar, İspanyol sol beke veda etme kararı aldı. Leipzig ile yapılan görüşmelerden sonuç çıkaramayan Aslan, 27 yaşındaki oyuncuyla yollarını ayıracak.

 

Ara transfer döneminde üst üste ayrılıklar yaşayan sarı-kırmızılılarda flaş bir gelişme daha yaşandı. Boey ve Angelino sonrası sarı-kırmızılılarda bir ayrılık daha yaşanması gündemde.

TETE'YE YOL GÖRÜNDÜ!

Performansıyla futbol camiasının beklentileri karşılayamayan Tete'nin takımdan ayrılması gündemde. Genç futbolcu,  sakatlıklar yaşaması sebebiyle bulduğu şansları iyi değerlendiremedi.

 

 

Teknik direktör Okan Buruk'un gözünden düşen Tete için ayrılık vakti yakınlaşıyor. Veda edecek adlardan biri olması beklenen 23 yaşındaki oyuncuya sürpriz talipler çıktı. Tete için Galatasaray'ın kapısını çalan Suudi Arabistan kulüpleri kiralama teklifinde bulunuldu.

Sarı-kırmızılı yönetim, Tete'nin geçici tranferine onay vermedi. Genç oyuncunun Avrupa'dan ve Brezilya'dan başka talipleri de bulunuyor.

Galatasaray yönetimi, Tete'nin bonservisini 10 milyon euro olarak belirledi. Sambacı oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen kulüplerden bu bedel tahsil edilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Derbi günü: Galatasaray-Fenerbahçe maçında şampiyonluk yarışında olacak!
Ronaldo, 25 maçlık yenilmezlik serisini sürdüren Kürt boksörü tebrik etti
Beşiktaş, Süper Lig'de Mourinho Bombasını Patlatıyor!
Beşiktaş, Trabzonspor maçı için hazırlıklarına başladı
Dallas Mavericks, Oklahoma City Thunder'ı Mağlup Ederek Konferans Finallerine Yükseldi