Galatasaray'da Bomba Ayrılık: Yerine Gelecek İsmi Duyunca Çok Şaşıracaksınız!

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci zaferini elde eden Galatasaray'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Okan Buruk'un gözdesi olan ve geçen sezonun şampiyonluğunda önemli rol oynayan ismi, takımdan ayrıldı.

Galatasaray'da Erden Timur Dönemi Sonlandı! Başkan Vekilliğine Hatipoğlu ve Güneş Atandı!

Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyon olarak ligdeki zafer sayısını 24'e yükselten Galatasaray'da bomba bir gelişme yaşandı. Son yıllarda Icardi, Torreira, Mertens ve Sanchez gibi yıldız isimlerin takıma kazandırılmasına büyük rol oynayan Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, görevinden istifa etti.

Taraftarlar Hayal Kırıklığına Uğradı

2023-24 sezonunda 102 puanla tarihi bir şampiyonluk elde eden Galatasaray'da bu ayrılık kararı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Timur'un transferleri ve kulübe yaptığı katkılar için takdir edilirken, ayrılığının sebebi ise merak konusu oldu.

Yerine Hatipoğlu ve Güneş Atandı

Timur'un yerine İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş'in başkanvekili olarak atandığını duyuruldu. Hatipoğlu'nun halihazırda yönetimde yer aldığı, Güneş'in ise 3 dönemdir Sportif A.Ş.'de yöneticilik yaptığı belirtildi.

Basın Toplantısı Bekleniyor

Son yıllarda yaptığı transferler sebebiyle "transfer sihirbazı" olarak anılan Erden Timur'un, basın toplantısı düzenleyerek sarı-kırmızılı ekibe veda edeceği öne sürüldü. Galatasaray'ın da konuyla ilgili resmi açıklama yapması bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.