Galatasaray'da Büyük Deprem! Okan Buruk, Ünlü Futbolcunun Biletini Kesti

Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig'de yeniden şampiyonluk hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, eski kadrosunu koruyarak ek takviyeler yapmayı planlıyor.

GALATASARAY'DA ŞOK AYRILIKLAR! OKAN BURUK DÜNYA STARINI GÖNDERIYOR, ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

Süper Lig’de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlamasına hız kesmeden devam ediyor. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Young Boys'a karşı aldığı mağlubiyetin ardından, sarı-kırmızılı ekipte büyük bir değişim yaşanıyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan Galatasaray'da bu sefer ayrılık haberleri peş peşe geldi. Gelen son dakika transfer bilgisi ise taraftarları şok etti.

GALATASARAY'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Galatasaray’ın, özellikle Young Boys maçındaki başarısızlığın ardından kadro değişiklikleri hız kazandı. Bu süreçte yaşanan istifaların ve kadro dışı bırakılan oyuncuların ardından, takımdan ayrılacak isimler de netleşti. Fotospor’un haberine göre, Fildişili yıldız Wilfried Zaha’nın durumu giderek karmaşık bir hal aldı. Zaha, hastalığı nedeniyle Young Boys maçının kadrosunda yer almamıştı, ancak sosyal medyada ortaya çıkan iddialar büyük yankı uyandırdı.

OKAN BURUK DÜNYA STARININ BILETINI KESTI

Wilfried Zaha’nın, Galatasaray'dan ayrılma kararı aldığı ve bu durumu yönetime bildirdiği öğrenildi. İngiltere Premier Lig ekipleriyle transfer görüşmeleri yapmasına rağmen vergi sorunları nedeniyle transfer süreci askıya alınmıştı. Ancak, Zaha’nın dün idmana çıkması ve sosyal medyada dolaşan iddialar, büyük bir merak uyandırdı.

Sosyal medyaya düşen çarpıcı iddialar şöyle:

  • Galatasaray, Zaha’nın sözleşmesini feshetmek için parasının yarısını ödemeyi planlıyor ve görüşmeler bu yönde devam ediyor.
  • Kulüp, gerekirse Zaha’yı göndermek için 4-5 milyon euro harcamayı göz önünde bulunduruyor ve birkaç gün içinde ayrılığın netleşmesi bekleniyor.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Young Boys maçının ardından yaptığı açıklamada, "Zaha’nın hastalığı nedeniyle kadroda yer almadı. Oyunculara teklifler var ve bu dönemin son günlerini yaşıyoruz. Oyuncular transfer olabilir. 3 Eylül’den itibaren bu konular kapanacak. Oyuncularımıza güveniyoruz ve onların büyük bir performans göstereceğini biliyoruz," dedi.

Galatasaray’daki bu büyük değişim, hem takımın iç dinamiklerini hem de gelecek sezonki hedeflerini önemli ölçüde etkileyecek gibi görünüyor. Taraftarlar, Zaha’nın ayrılığı ve takımın geleceği hakkındaki gelişmeleri merakla bekliyor.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.