Galatasaray'da deprem üstüne deprem yaşanıyor: Takımın bel kemiği bavulunu topladı!

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyon olan Galatasaray'da, gelecek sezon için kadro planlaması yoğun şekilde devam ediyor. Birçok yıldız oyuncuyu kadrosuna katan sarı-kırmızılı takımda, ayrılık haberleri de ardı ardına gelmeye başladı.

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyon olan Galatasaray'da, gelecek sezon için kadro planlaması yoğun şekilde devam ediyor. Birçok yıldız oyuncuyu kadrosuna katan sarı-kırmızılı takımda, ayrılık haberleri de ardı ardına gelmeye başladı. Son dakika transfer gelişmeleri ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da büyük değişim yaşanıyor! Okan Buruk'un tüm planları altüst olmuş durumda ve takımın önemli oyuncularından biri, valizini topluyor ve ayrılıyor.

GALATASARAY'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Galatasaray, gelecek sezon için kadro planlaması çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, birçok transfer gerçekleştirmişken, hangi oyuncuların takımda kalacağı büyük bir merak konusu oldu. Bu süreçte sürpriz bir gelişme yaşandı. Fotomaç'ta yayımlanan habere göre, Boca Juniors'ın Galatasaray'ın Uruguaylı oyuncusu Lucas Torreira ile ilgilendiği duyuruldu.

OKAN BURUK'UN TÜM PLANLARI ALTÜST OLDU! TAKIMIN BEL KEMİĞİ BAVULUNU TOPLAYIP GİDİYOR

Haberde, Arjantin ekibinin başkanı Juan Roman Riquelme'nin, ocak ayında kadro kalitesini artırmak amacıyla Lucas Torreira'yı transfer etmek istediği belirtildi. Uruguaylı futbolcunun, Galatasaray ile olan sözleşmesinin ocak ayında 1.5 yıl süreceği için, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmasının bu dönemde daha kolay olabileceği ifade edildi.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 4 maça çıkan Lucas Torreira, 2 asist yaptı. Uruguaylı orta saha oyuncusunun, sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar sürüyor. 28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.