Galatasaray’da Derbi Öncesi Şok! Okan Buruk Ameliyata Alındı

Beşiktaş derbisi öncesinde Galatasaray’da beklenmedik gelişme: Teknik direktör Okan Buruk, apandisit patlaması nedeniyle acil ameliyata alındı. Takımı derbiye yardımcıları hazırlayacak.

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı dev derbi öncesinde teknik direktör Okan Buruk'tan gelen haberle sarsıldı. Sarı-kırmızılı ekibin deneyimli çalıştırıcısı Okan Buruk'un apandisiti patladı. Hastaneye kaldırılan Buruk, acil ameliyata alındı.

DERBİ ÖNCESİ KRİTİK DURUM

Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Buruk'un sağlık durumu nedeniyle moral bozukluğu yaşarken, takımın teknik sorumluluğunun bu süreçte yardımcı antrenörlere devredileceği açıklandı. Sağlık ekibi ve hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre Buruk'un ameliyatının başarılı geçtiği ve dinlenme sürecine girdiği öğrenildi.

TAKIMI YARDIMCILARI YÖNETECEK

Okan Buruk'un ameliyat sonrası tedavi sürecinde, antrenmanlar ve derbi hazırlıkları yardımcı antrenörlerin gözetiminde devam edecek. Sarı-kırmızılı taraftarlar, sosyal medya üzerinden Buruk'a geçmiş olsun mesajları ile desteklerini iletmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.