Galatasaray'da istenmeyen adamdı! İtalyan devine imza attı

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer hareketliliğini sürdürüyor. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda yabancı oyuncu sayısını azaltma kararı alan Aslan, bir yıldızla daha yollarını ayırdı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılı ekip, bir yandan yeni oyuncuları kadrosuna katarken bir yandan da yabancı oyuncu sayısını azaltma kararı aldı. Bu çerçevede, Galatasaray'dan ayrılan bir yıldız futbolcu, şaşırtıcı bir tercih yaparak dünya devi Roma'ya imza attı.

ANGELİNO'NUN YOLCULUĞU: GALATASARAY'DAN ROMA'YA TRANSFER!

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı İspanyol sol bek Angelino, sarı-kırmızılı formayla gösterdiği performansın ardından Roma'ya transfer oldu. Bu sezon Galatasaray forması altında 19 maçta görev alan Angelino, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. İtalyan devi Roma'ya transfer olan yıldız futbolcu, imza töreninde duygularını şu sözlerle ifade etti: "Roma kelimesini duyduğumda en ufak bir tereddüt yaşamadım. İnanılmaz bir geçmişi olan bu kulüpte yer alacak olmak beni gururlandırıyor."

SEZON SONUNA KADAR ROMA'DA!

İspanyol sol bek, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 1.5 milyon euro kiralama bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu. Angelino'nun Roma formasını sezon sonuna kadar terleteceği öğrenilirken, tecrübeli savunma oyuncusunun yeni kulübünde nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'a 53 milyon euroya yeri yerinden oynayacak o transfer: 172 gol 97 asist
Çaykur Rizespor, Pendikspor Maçı Öncesi Yoğun Hazırlıklarda: 8 Oyuncu Sarı Kart Cezası Sınırında!
Beşiktaş, Rey Manaj İçin Sivasspor'la Görüşmelerde: Transfer Bombası Patlıyor!
Fenerbahçe'de Başkanlık Heyecanı: Aziz Yıldırım'ın Talimatı ve Ali Koç'un Belirsizliği
Michy Batshuayi: Fenerbahçe'den Leeds United'a Transfer Yolunda