Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu pişmanlığı!

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılığı sonrası yeni tartışmalar başladı. Yönetim eleştirilerin hedefinde, Okan Buruk ise planlarının bozulduğunu açıkladı. Taraftarlar transfer bekliyor, Galatasaray'da gelişmeler merakla bekleniyor.

Kerem Aktürkoğlu'nun İzlanda maçında 3 gol atması sonrası Galatasaray'da yeni bir tartışmanın fitili ateşlendi. 12 milyon euroya Benfica'ya transfer olan futbolcunun düşük bir rakama satıldığı yönünde eleştiriler yapıldı. Teknik Direktör Okan Buruk'un ise Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılmasının planlarını bozduğu açıklandı. Deneyimli hocanın, yönetimden gelecek transfer haberini beklediği ifade edildi.

Galatasaray'ın 12 milyon euroya sattığı Kerem Aktürkoğlu, A Milli Takım forması altında İzlanda'ya karşı hat-trick yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Kerem Aktürkoğlu'nun transferi sonrası Galatasaray camiasında oluşan tartışmaların odak noktası, oyuncunun düşük bonservis bedeliyle satılması ve yerine yeterli takviye yapılmaması oldu.

Teknik direktör Okan Buruk'un da Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılmasının kendisini zor durumda bıraktığı ve yeni bir transfer talep ettiği belirtildi.

Galatasaray yönetiminin, taraftarların beklentilerini karşılayacak transfer hamleleri yapması ve takımı güçlendirmesi gerektiği konusundaki eleştiriler devam ediyor. Buruk'un da bu durumu dikkate alarak yeni oyuncuları kadroya katmak istediği vurgulanıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.