Galatasaray’da kupa rotasyonu! Karşılaşma büyük bir heyecana tanıklık etti!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadıkları Samsunspor maçının 11'ine göre Bandırmaspor karşısında rotasyona gitti ve 8 değişiklik yapma kararı aldı. Yaptığı değişiklik ile göz önüne gelmeyi başardı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Samsunspor ile oynadığı son maçın 11. dakikasından sonra Bandırmaspor karşısında rotasyona gitti ve 8 değişiklik yaptı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 18. turunda evinde Trendyol 1. Lig'den Bandırmaspor ile karşılaşacak. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, zorlu geçen maçta takım rotasyonunu bozarak, bir önceki Samsunspor maçında 11 dakika süren Bandırma karşısında 8 oyuncu değişikliği yaptı.

CARLOS VİNİCİUS İLK MAÇINA 11'DE BAŞLADI!

İngiliz ekibi Fulham'dan kiralık olarak Galatasaray takımına katılan Brezilyalı forvet Carlos Vinicius, Bandırmaspor maçına saat 11.00'de başladı. Okan Buruk, Vinicius'ın ilk maçına saat 11.00'de çıktı.

Teknik Direktör Okan Buruk, Kolombiyalı futbolcu Davinson Sanchez ile birlikte savunmanın pivotu olarak Berkan Kutlu'yu görevlendirdi. Berkan bu bölgede ilk kez forma giymesine rağmen bu sezon öncesinde sol bek olarak görev yapmıştı.

Sarı-kırmızılılar mücadeleye giriyor; Günay Güvenç, Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez, Berkan Kutlu, Kazımcan Karataş, Eyüp Aydın, Tanguy Ndombele, Tete, Halil Dervişoğlu, Wilfried Zaha ve Carlos Vinicius 11 numara ve 039 numarayla start aldı.

Jankat Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi Yedekte Victor Nelsson, Gökdeniz Gürpüz, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman ve Efe Akman bekledi.

6 Şubat depremi unutulmadı. Stadyum tribünleri, "Bu destek hiç bitmeyecek", "85 milyon tek yürek, bir aradayız, sonsuz bir on yıl", "Unutmadık, unutmayacağız" şarkılarını söyledi. Yaralarımızı birlikte saralım", "85 milyon insan üzüntüde de sevinçte de bir arada", "Yaralar birlikte iyileşir, yarınlar umut dolu", "Zor günlerde birlikte Türkiye ayaktadır." Maç öncesi pankartların asılması sırasında stadyum hoparlörlerinden müzik çalınmadı. Maçta gol atılması halinde gol duyurulmayacağı belirlendi.

Ayrıca törene depremin yaşandığı 11 ilin isimlerinin yazılı olduğu siyah formayla gelen Galatasaray, maçta da siyah forma giydi.

Karşılaşma öncesi depremde hayatını kaybedenler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı