Galatasaray'da Mauro Icardi krizi: Sahalara dönüşü 1.5-2 ay sürecek

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Adana Demirspor maçında sakatlanarak sağ arka adalesinde 2. derece yırtık yaşadı. Tedavi süreci 1.5-2 ay sürecek. Icardi'nin sakatlığı nedeniyle Galatasaray'ın 3-5-2 sistemi rafa kaldırıldı.

Milli aranın ardından Süper Lig’in 5. haftasında Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan Galatasaray’da Mauro Icardi ile ilgili kriz baş göstermiş durumda. Adana Demirspor karşılaşmasının 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Arjantinli yıldızın sağ arka adalesinde yırtık tespit edildi.

Galatasaray, Icardi'nin sakatlığı hakkında şu açıklamayı yaptı: "Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasında oynadığımız Adana Demirspor maçının ilk yarısında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Mauro Icardi'nin yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilmiştir. Tedavisine başlanmıştır."

Icardi’nin tedavi süreci nedeniyle sahalardan uzak kalması bekleniyor. Flaş bir iddiaya göre, yıldız futbolcunun iyileşmesinin 1.5-2 ay sürebileceği belirtiliyor. Bu durum, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un planlarını da etkiledi. Osimhen transferiyle birlikte iki forveti aynı anda kullanmayı planlayan Buruk'un, Icardi sahalara dönene kadar 3-5-2 sistemini uygulamaktan vazgeçmesi bekleniyor. Bu gelişmeler, Galatasaray’ın stratejilerini yeniden gözden geçirmesine yol açacak gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.