Galatasaray'da Osimhen rüzgarı esiyor!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor karşılaşmasına hazırlanmak için yoğun bir tempoda antrenmanlarına devam ediyor.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor karşılaşmasına hazırlanmak için yoğun bir tempoda antrenmanlarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği çalışmalarda, yeni transfer Victor Osimhen ilk kez takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmana çıktı.

Antrenman, oyuncuların top kullanarak yaptıkları ısınma hareketleriyle başladı ve ardından üç ayrı grup halinde yapılan 8’e 2 pas çalışmalarıyla devam etti. Bu pas çalışmaları, takımın oyun anlayışını ve koordinasyonunu geliştirmek için önem taşıyor. Antrenmanın son bölümünde, teknik direktör Okan Buruk’un gözetiminde hücum ve savunma organizasyonlarına yönelik çalışmalar yapıldı. 

Galatasaraylı oyuncular, Rizespor maçına yönelik hazırlıklarını saat 18.00'de yapacakları son idmanla tamamlayacaklar. 

Victor Osimhen’in takıma katılması, hem takım hem de taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı. Osimhen'in performansı, merakla bekleniyor ve futbolseverler, yıldız futbolcunun ne denli katkı sağlayacağını görmek için sabırsızlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.