Galatasaray'da Tete'ye 8 milyon euroluk teklif verildi!

Galatasaray, sezon başlangıcında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Tete'den olumlu bir sonuç alamamıştı! Tete'den yeterli performansı alamayınca yollarını yoluna gitmişti! Brezilyalı oyuncu için Palmeiras'tan 8 milyon Euro'luk bir teklif geldiği ve oraya transfer olacağı iddiaları..

Palmeiras ve yerli takımlarından birinin, Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Tete ile ilgilendiği iddia edildi. Brezilyalı gazeteci Jorge Nicola'nin haberine göre; Bahia ve Flamengo'nun da transfer listesinde yer alan 23 yaşındaki futbolcuya Palmeiras'tan 8 milyon euroluk teklif geldi.

Celtic kırmızılı kulübünün bu yıldız oyuncunun teklifine yanıt vermesi bekleniyor. Tete, geçen yaz bedelsiz olarak Ukrayna ekibi Shakthar Donetsk'ten Galatasaray'a transfer olmuştu.

 

Haberlerde; futbolcunun piyasa değerinin 20 milyon euro olduğu vurgulansa da Tete'nin ardından Bahia ve Flamengo gibi Brezilya takımlarının da takip ettiği ancak Palmeiras'ın resmi teklif yapan tek kulüp olduğu kaydedildi.

Galatasaray'la 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tete, sarı-kırmızılı formayla 28 maçta forma giydi, 2 gol attı, 3 asist yaptı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Jose Mourinho'nun Manchester United'a Dönüşü Spekülasyonlara Konu Oluyor
Süheyl Batum: Galatasaray'ı Küresel Arenada Taçlandırmak İçin Hazırız!
UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!