Galatasaray'da TFF depremi yaşanıyor

Hacıosmanoğlu'nun Tahkim Kurulu Başkanlığı'na Ali Günay'ı getirmesi Galatasaray'da rahatsızlık yarattı. Galatasaray kulübünde TFF depreminin yankısı git gide büyüyor. Türkiye Futbol Federasyonu imtihanı..

Mehmet Büyükekşi'ye karşı seçimi kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu, öncelikle tüm TFF kurullarının istifa etmesini ve yerlerine yeni isimlerin atanmasını talep etti.

Galatasaray'a destek verdiği bilinen Celal Demirtürk'ün PFDK teknik direktörlüğüne getirilmesi F.Bahçe taraftarını kızdırırken, kırmızı-sarı takım bir başka ismin eleştirileriyle de karşılaştı.

"FENERBAHÇELİ SATIN ALMA KOMİTESİ BAŞKANI"

Eski Galatasaray başkan yardımcısı Rezan Epözdemir, hakem heyetinin yeni başkanı Ali Günay'ın F.Bahçe'yi desteklediğini açıkladı.

Özdemir de konuşmasında Ali Günay'ın 13. Yargıtay başkanı olduğunu ve şike davasında Fenerbahçe'yi beraat ettirdiğini söyledi. Epözdemir ayrıca 1.856 TL'lik tazminat davasında Günay'ın hakim olduğunu açıkladı. F.Bahçe, şike nedeniyle hükümete dava açtı.

Epözdemir konuşmasına şöyle devam etti: "Şike davasında beraat eden Sayın Başkan, Yargıtay Başkanı ve Tahkim Başkanı olarak F.Bahçe'nin verdiği tazminat miktarı için dava açıyor. Dosyayı kaydedecek yönetim, F.Bahçe'nin teknik heyeti ve oyuncuları işin içinde...

Rezan Epözdemir'in sözleri toplumda yankı bulunca, Dursun Özbek'ten konuyla ilgili bir şeyler yapması istendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.