Galatasaray'da Victor Osimhen antrenmanlara başladı

Galatasaray, sakatlığı nedeniyle tedavi sürecinde olan Victor Osimhen’in antrenmanlara başladığını açıkladı. Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig’in 9. haftasında Onvo Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sürdürüyor.

Galatasaray, Süper Lig’in 9. haftasında Onvo Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ederken, sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılamayan Victor Osimhen’in yeniden çalışmalara başladığını duyurdu. Osimhen, kendisi için özel olarak hazırlanan program dahilinde takımdan ayrı antrenman yapıyor.

Galatasaray, sakatlığı nedeniyle tedavi sürecinde olan Victor Osimhen’in antrenmanlara yeniden başladığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig’in 9. haftasında Onvo Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Bugünkü sabah idmanı kuvvet çalışması ve koşuyla başladı. Akşam ise topla ısınmanın ardından, oyuncular iki grup halinde topa sahip olma çalışmaları yaptı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, üçe üç oyunun ardından dört takımlı turnuvayla tamamlandı.

Victor Osimhen, kendisi için hazırlanan özel program doğrultusunda takımdan ayrı olarak çalıştı.

Galatasaray, yarın saat 11.00’de gerçekleştireceği idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.