Galatasaray'da Wilfried Zaha Krizi: Yüksek Maaş Yüzünden Ayrılık İhtimali Artıyor

Galatasaray'dan ayrılabilir: Wilfried Zaha'nın Premier Lig'e dönme ihtimali yükseldi. Mirror’ın haberine göre, Zaha'nın yüksek maaşını karşılayamayan Galatasaray, futbolcunun düşük bir bedelle transferine izin verebilir. Crystal Palace, West Ham ve Wolverhampton ilgileniyor.

Galatasaray'da geçirdiği sezonun ardından Wilfried Zaha'nın Premier Lig’e dönüşü gündemde. Mirror’ın haberine göre, sarı-kırmızılıların yüksek maaş yükünü kaldıramaması nedeniyle Zaha, düşük bir transfer bedeliyle takımdan ayrılabilir. Crystal Palace, West Ham ve Wolverhampton gibi Premier Lig ekipleri Fildişi Sahilli oyuncuya talip.

GALATASARAYLI WİLFRİED ZAHA, 1 SENELİK ARANIN ARDINDAN PREMİER LİG’E DÖNEBİLİR

Mirror’ın haberine göre, Galatasaray forması giyen Wilfried Zaha’nın, haftalık 300 bin sterlinlik maaşını karşılayamayan sarı-kırmızılı yönetim tarafından düşük bir bedelle takımdan ayrılmasına izin verileceği öne sürüldü.

Zaha’nın Premier Lig’e dönüşü durumunda maaşında önemli bir düşüşü kabul etmek zorunda kalacağı belirtiliyor. Crystal Palace, West Ham ve Wolverhampton’ın Zaha için istekli olduğu ifade ediliyor.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile 42 resmi maça çıkan Zaha, bu maçlarda 10 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.