Galatasaray'da Yeni Transfer: Serge Aurier Geliyor

Galatasaray, Sağ Bek Transferinde Premier Lig'den Serge Aurier ile Anlaşma Sağladı! Fildişi Sahilli Futbolcu, Nottingham Forest ile Sezon Sonunda Serbest Kalacak. Detaylar için Haberimizi İnceleyin!

Galatasaray, sağ bek arayışlarına son verdi ve Premier Lig'de mücadele eden futbolcu Serge Aurier ile prensip anlaşmasına vardı. 31 yaşındaki futbolcu, şu anda sözleşmesi bulunduğu Nottingham Forest ile sezon sonunda serbest kalacak.

Galatasaray'ın, oyuncu ve İngiliz kulübü ile sağlanan anlaşma doğrultusunda Fildişi Sahilli futbolcu Serge Aurier'in transferini gerçekleştirdiği belirtildi. 13 maçta görev aldığı bu sezon Nottingham Forest formasıyla 2 asistlik bir performans sergileyen Aurier'in milli takımda bulunması, Afrika Kupası için mücadele etmesi dikkat çekiyor.

Futbolcunun temsilcisinin kısa bir süre içinde İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Kariyerinde Paris Saint Germain, Tottenham ve Villarreal gibi önemli kulüplerde forma giyen deneyimli sağ bek, Galatasaray'a katkı sağlamak amacıyla Türkiye'ye transfer oluyor.

Galatasaray taraftarları, Serge Aurier'in tecrübesi ve kalitesi ile takımın savunma hattına katkıda bulunmasını beklerken, transferin resmiyet kazanmasıyla birlikte sarı-kırmızılıların defans gücüne olumlu bir katkı sağlaması öngörülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de Jose Mourinho ve Romelu Lukaku Transferi için Hareketli Günler
NBA Play-off'larında Heyecan Dorukta: Nuggets ve Pacers Galibiyetle Serilerde Dengeyi Sağladı!
Gaziantep FK, Adana Demirspor'u Deplasmanda 6-1 Mağlup Ederek Çıkış Yakaladı
Fenerbahçe'de Başkanlık Yarışı: Ali Koç, Saran ve Aziz Yıldırım
Beşiktaş, Fransız Golcü Akor Adams İçin Transfer Hamlesi Başlattı