Galatasaray'daki manipülasyonu açıkladı. Dursun Özbek'i sıkıntıya sokacak Erden Timur çıkışı!

Galatasaray'da bazı yöneticilerin sosyal medyayı manipüle etmeye çalıştığını iddia eden gazeteci Uğur Karakullukçu, Erden Timur mevzusunda da çarpıcı bir iddiada bulunmuş oldu. Manipülasyon büyük! Şimdi ne olacak?

Gazeteci Uğur Karakullukçu, Galatasaray yönetimine harika bir açıklama yaptı. Karakullukçu, bazı liderlerin sosyal medyayı ve parayı övgü kazanmak için kullanmaya çalıştıklarını söyledi.

"Galatasaray'da liderler var. Sosyal medya oluşturmaya çalışıyorlar. Paradan memnunlar. Hepsini tek tek anlatacağım. Sayın Dursun Özbek'in böyle şeyleri bilmesi gerekir. "Hesaplar yöneticileriniz tarafından finanse ediliyor" dedi.

Karakullukçu, hükümetin asıl hedefinin Erden Timur ismini unutmak olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Erden Timur, yaklaşık 6-7 milyon Amrabat'ın gönderilmesi konusunda ekibiyle anlaştı. Ancak talep edilen miktar 15 milyon euro. Tasarımı buraya diyalog ve güç yoluyla getirdi. "Ama Erden Timur yaptığı için Dursun Özbek transferi durdurdu."

Karakullukçu, F.Bahçe'nin transfer stratejisiyle ilgili de şunları söyledi: "Fenerbahçe kim isterse gelsin, fiyatı artırsın. Rabiot'ta da insanların geldiğini göreceksiniz. Hangi orta saha oyuncusunu istiyorsanız, F.Bahçe transfere girer." Batshuayi'nin intikamının olmadığını mı düşünüyorsun? Çocuklar Mourinho'yu da yanlarına aldılar, o kesinlikle intikam alacaktır. "Oğuz Aydın böyle gitti" dedi.

Karakullukçu son olarak Galatasaray'ın scout takımının Türkiye'nin en iyisi olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Galatasaray'ın scout takımı Türkiye'nin en iyi scout takımıdır. Ne yaptıkları ortada. İptal edilen transferlerden haberiniz yok. Emre Utkucan, Galatasaray'a çok bağlı bir insan, çok değerli bir isim" dedi.

.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.