Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam!

Galatasaray, Avrupa devlerinin radarındaki Barış Alper Yılmaz için büyük bir hamlede bulundu. Teknik direktör Okan Buruk’un talepleri doğrultusunda, yıldız futbolcuya mevcut maaşına yüzde 750 zam yapılarak yıllık 75 milyon TL teklif edileceği bildirildi.

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürürken, iç transferde de dikkat çeken bir adım atmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin ilgisini çeken Barış Alper Yılmaz'ı kadroda tutmak için harekete geçti. Yönetim, yıldız futbolcunun sözleşmesini yenilemek amacıyla büyük bir teklif sunmaya karar verdi.

Galatasaray, mevcut sözleşmesinde yılda 10 milyon TL maaş alan Barış Alper Yılmaz’a yıllık ücretinde büyük bir artış yaparak, yüzde 750 zam yapmayı planlıyor. Bu kapsamda, futbolcuya 75 milyon TL maaş teklif edilecek. Bu önerinin ardından, Barış Alper Yılmaz’ın sözleşme yenileme teklifini kabul etmesi ve resmi imzaların kısa sürede atılması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, bu yüksek teklif ile futbolcunun takımda kalmasını garanti altına almayı hedefliyor ve Yılmaz’ın gelecekteki performansından büyük umutlar besliyor. Bu adım, Galatasaray’ın uzun vadeli planlarının ve mevcut kadrosunu koruma stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.