Galatasaray'dan Büyük Transfer Hamlesi: 9 Milyon Euro'luk Sol Kanat Takviyesi!

Transfer döneminin kapanmasına saatler kala Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, son dakika hamlesi olarak Almanya'dan 9 milyon euroluk bir sol kanat oyuncusunu kadroya katmak üzere harekete geçti.

SÜPER LIG'DE TRANSFER DÖNEMININ SON GÜNÜNDE GALATASARAY'DAN SICAK GELIŞME: ALMANYA'DAN BOMBALI TRANSFER!

Süper Lig'de transfer dönemi bugün sona erecek ve bu süreçte Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, transfer döneminin bitimine saatler kala gözünü Almanya'ya çevirdi.

Galatasaray, Roma forması giyen Polonyalı orta saha oyuncusu Nicola Zalewski ile anlaşma sağlayamayınca, bu transferden vazgeçti ve yöneticiler Almanya'ya hareket etmeye karar verdi.

Sarı-kırmızılılar, gözlerini 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Rubén Vargas'a dikti. Galatasaray'ın Alman ekibi Augsburg'a, Vargas'ı kadrosuna katmak için teklif yaptığı belirtildi.

Piyasa değeri 9 milyon euro olarak belirlenen Rubén Vargas, geçtiğimiz sezon 32 maçta 4 gol ve 4 asistle dikkat çekti. Galatasaray'ın, İsviçreli futbolcuyu transfer etme konusunda olumlu gelişmeler yaşadığı ve mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Bu transferin gerçekleşmesiyle, Galatasaray'ın kadrosunu güçlendirmesi ve yeni sezona iddialı bir başlangıç yapması hedefleniyor. Taraftarlar, transfer döneminin bu son dakikalarında yaşanan bu gelişmeleri merakla takip ediyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.