Galatasaray'dan Çarpıcı Transfer Hamlesi! Atletico Madrid’in Yıldızı Süper Lig’e Geliyor

Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk’un liderliğinde, sarı-kırmızılı takım transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor ve büyük bir transfer müjdesi geldi.

SÜPER LIG’E 3 PUANLA BAŞLAYAN GALATASARAY’DAN BÜYÜK TRANSFER HAMLESI: ATLETICO MADRID’IN DÜNYA STARI İMZAYI ATTI

Süper Lig'e galibiyetle başlayan Galatasaray, kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Elindeki kadroyu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrar şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılar, transfer mesaisinde hız kesmiyor. Özellikle hücum hattına önemli bir takviye yapmak isteyen Aslan, büyük bir hamleye imza attı. Galatasaray, Süper Lig'i sarsacak transferi gerçekleştirdi ve Atletico Madrid’in dünya çapında yıldız futbolcusu kadroya katıldı. Onu durdurmak neredeyse imkansız!

GALATASARAY'DAN SÜPER LİG'İ SALLAYACAK TRANSFER

Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması için titizlikle çalışıyor. Birçok yıldız futbolcuyu gündemine alan sarı-kırmızılılar, hücum hattını güçlendirecek ses getirecek bir transfere imza atmak üzere. Fotomaç’ın haberine göre, Galatasaray Haziran ayında Atletico Madrid'den ayrılan ve serbest kalan Memphis Depay’ı tekrar gündemine aldı. İtalya basınında da Depay ile Galatasaray’ın temas halinde olduğu belirtiliyor.

ATLETICO MADRID’İN DÜNYA STARI İMZAYI ATTI, GELİYOR! ONU DURDURMAK ZOR

Depay, yeni sezon öncesinde bir kulüple anlaşmak istediğini ifade etti. Hücum hattında adeta bir joker gibi her bölgede oynayabilen Depay, bu özelliğiyle Galatasaray için cazip hale geliyor. Hem kanat forvet hem ofansif orta saha hem de ileri uçta görev alabilen 30 yaşındaki futbolcu, çok yönlülüğüyle dikkat çekiyor.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme durumu ve son dönemde Icardi ile Mertens gibi yıldızların etkileyici performansları, Depay’a cazip geliyor. Bu transferin, Galatasaray’ın hem Süper Lig’de hem de uluslararası arenada iddialı bir sezon geçirmesine büyük katkı sağlaması bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.