Galatasaray'dan Çifte Transfer Hamlesi: Jelert ve Doue Aynı Anda Kadroda!

Elias Jelert transferinde sona yaklaşan Galatasaray, Guela Doue'den de vazgeçmiş değil. Sarı-Kırmızılılar, her iki oyuncuyu da kadrosuna katıp Jelert'i solda, Doue'yi sağda kullanmayı planlıyor. İşte detaylar...

Galatasaray, sağ bek transferi için çemberi daraltarak Kopenhag'ın 21 yaşındaki oyuncusu Elias Jelert için masaya oturdu. Aynı zamanda, uzun süredir gündemde olan Guela Doue ile de mutlu sona ulaştı. Galatasaray, Rennes ve Guela Doue ile her konuda anlaşmaya vardı ve oyuncunun sözleşmesi hazırlanıyor.

Danimarka'dan gelen son haberler, Jelert transferinin bitmeye yakın olduğunu gösteriyor. İki sağ bekin de aynı anda gündemde olmasının asıl sebebi ise, teknik patron Okan Buruk'un her iki futbolcuyu da kadrosunda görmek istemesi. Sol bekte görev yapabilen ve Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı oynadığı maçta Boey'yi defalarca geçmeyi başaran Jelert'in savunmanın soluna, Doue'nin de sağına transfer edilme ihtimali oldukça yüksek.

Galatasaray, böylece savunma kanatlarında 21 yaşında potansiyeli yüksek iki hızlı, genç ve güçlü oyuncuya sahip olacak. Bonservisiyle ilgili ödeme krizi yaşanan Köhn'ün ise Bundesliga'dan gelen transfer teklifleri nedeniyle satılması da seçenekler arasında. Sarı-Kırmızılılar açısından transferde özellikle önümüzdeki hafta kritik öneme sahip.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.