Galatasaray'dan derbi için 28 Nisan teklifi

Sarı-kırmzılı yönetim, TT Arena'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçının 28 Nisan'da oynanmasının uygun olacağı görüşünde birleşti. Galatasaray, 2 Nisan'da Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak. 9 Nisan'da TT Arena'da...

Sarı-kırmzılı yönetim, TT Arena'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçının 28 Nisan'da oynanmasının uygun olacağı görüşünde birleşti. 

Galatasaray, 2 Nisan'da Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak. 9 Nisan'da TT Arena'da Çaykur Rizespor ile oynayacak olan sarı-kırmızılılar 15 Nisan'da Antalyaspor ile deplasmanda mücadele verecek.

Galatasaray, 20 Nisan'da Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçtan 4 gün sonra saat 16.00'da Kasımpaşa ile TT Arena'da oynayacak olan sarı-kırmızılılar, takvimdeki boşluğu inceleyip 28 Nisan'da Fenerbahçe derbisini oynamanın kendileri için ideal olduğuna karar verdi.

Galatasaray-Fenerbahçe maçının oynanacağı tarih, TFF yetkilileri tarafından belirlenecek. Federasyon, takımların maç programını inceledikten sonra resmi açıklamayı yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursaspor-Vanspor FK Maçını Seyircisiz Oynanması Kararını Aldı
Mourinho Takım Arayışında: İyi Antrenman Tesisleri Öncelikli!
Beşiktaş, Çaykur Rizespor Maçı Öncesi Son Hazırlıklarını Tamamladı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Mali Genel Kurulu Hakkında Açıklama Yapacak
Süper Lig'de Cezalar: Beşiktaşlı Oyuncuya 2 Maç Men!