Galatasaray'dan dev transfer hamlesi: Bruno Fernandes geliyor!

Galatasaray, Süper Lig'de zafer peşinde! Bruno Fernandes transferi için nabız yoklanıyor. İngiliz devinden ayrılması beklenen yıldızın, sarı-kırmızılı formayı giyme ihtimali yükseliyor.

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk hedeflerini güçlendirmek için önemli bir adım atıyor. Manchester United'dan ayrılması beklenen Bruno Fernandes'in transferi gündemde. Kulüp, Portekizli yıldızı kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Fernandes'in geleceği, hem Galatasaray hem de futbol camiası tarafından merakla bekleniyor.

Yarın akşam Konyaspor karşısında alacağı bir beraberlik dahi, Süper Lig'deki 24. zaferini elde etmeye yetecek olan sarı-kırmızılı ekip, transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlar elde etmeyi hedefleyen Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. 84 milyon euroluk devasa bir bütçe ayırarak kadroyu güçlendirmeyi planlayan kulüp, transfer piyasasında dikkat çeken bir ismi hedeflemiş durumda. A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, Manchester United ile yollarını ayırması beklenen Portekizli golcü Bruno Fernandes'i kadrosuna katmayı planlıyor.

Sarı-kırmızılı ekip, güncel piyasa değeri 70 milyon euro olan Portekizli yıldız için nabız yoklamış durumda. Kulübün menajerleri tarafından yapılan teklifin ciddiye alındığı ve İngiliz ekibinde mutsuz olan 26 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı öne sürülüyor.

Portekizli yıldızın, yaz transfer döneminde İngiliz devinden kesin olarak ayrılması bekleniyor. İngiliz kulübünün ise yeni sezonda büyük bir yeniden yapılanmaya gitmeyi ve mevcut kadrodaki birçok oyuncuyu göndermeyi planladığı belirtiliyor.

Bruno Fernandes'in, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takıma transfer olmayı arzuladığı ifade ediliyor. İngiliz kulübünün de Bruno Fernandes'in kiralık olarak takımdan ayrılmasına onay verdiği iddia ediliyor.

Galatasaray'ın Bruno Fernandes'i 1 sezonluğuna kadrosuna katmayı hedeflediği açıklandı. Bu sezon İngiliz devi forması altında 47 maçta görev alan Portekizli yıldız, bu maçlarda 15 gol atıp 12 asist yaparak performansını kanıtladı.

Portekizli oyuncunun kariyeri boyunca ise 533 maçta görev alırken 167 gol ve 133 asist yapmayı başardı. 29 yaşındaki golcü için bugüne dek toplamda 84 milyon euro bonservis bedeli ödenmiş durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.