Galatasaray’dan ezeli rakibi Fenerbahçeye yılın transfer çalımı!

Galasaray'dan ezeli rakibi Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı geldi. Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaratan sarı kırmızılı ekibi yeni sezona hızlı başlamak niyetinde...

Galasaray'dan ezeli rakibi Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı geldi. Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaratan sarı kırmızılı ekibi yeni sezona hızlı başlamak niyetinde...

Galatasaray, Fortuna Düsselfdorf'ta forma giyen Kaan Ayhan'ı gündemine aldı. Sarı kırmızılıların Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Ayhan'ı serbest kalma bedelini ödeyip kadrosuna katması bekleniyor.

Süper Lig'de 6'ncı sırada tamamladığı sezonun ardından büyük bir yapılanma içerisine giren ve Ağustos ayının ilk bölümüne tüm transferleri yetiştirmeye çalışan Galatasaray, Fenerbahçe'nin gündemindeki milli futbolcu Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmayı istiyor. Fatih Terim'in milli takımdan da öğrencisi olan 25 yaşındaki futbolcunun transfer sürecinde çok önemli bir gelişme yaşandı.Kaan Ayhan, sarı kırmızılı formayı giymek istediğini temsilcilerine bildirdi.

FENERBAHÇE DE DEVREDE

Takımı Fortuna Düsselfdorf'un Almanya Bundesliga'ya vedası üzerine talipleri artan defans oyuncusu için Fenerbahçe de devreye girerken, bir iş adamının milli futbolcuyu sarı-lacivertli kulübe kazandırmak amacıyla özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Ancak Kaan, Galatasaray'a gitmek istediğini yineledi. Galatasaray'ın Düsselfdorf'a serbest kalma bedelini ödeyip Kaan'ı kadrosuna katması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz piyangosu gündemde: Dünya devileri sıraya girdi!
Arda Güler: Gol Sevincim Tevekküle Dayanıyor
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Şampiyonluk Yarışı Beni İlgilendirmiyor
Fenerbahçe Beko, Monaco karşısında!
Fenerbahçe Beko, Kritik Maç Öncesi Hazır