Galatasaray’dan Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı kızdıracak bir açıklama geldi: "Bizim sayemizde…"

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Sparta Prag maçı öncesi bir açıklamada bulundu. Öztürk, “Galatasaray’ın son 20-25 senedir kazandırdığı puanlarla, rakiplerimiz yurt haricinde Türkiye’yi temsil etme fırsatı buluyor. Bu yıl de aynı şey olacak,” dedi.

Galatasaray'ın İkinci Başkanı Metin Öztürk, UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag maçı öncesinde konuştu. Avrupa'da son zamanlarda başarılı olduklarını söyleyen Öztürk, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarını rahatsız edecek sözler kullandı.

"GALATASARAY ÜLKE PUANINA KATKIDA BULUNARAK DİĞER RAKİPLERİNE BİR AVANTAJ SAĞLAYACAK"

Öztürk, "Şu anda bizim tüm konsantrasyonumuz Sparta Prag. Adım adım gidelim. Amacımız kazanarak dönmek. Galatasaray’ın son 20-25 senedir kazandırdığı puanlarla, rakiplerimiz yurt haricinde Türkiye’yi temsil etme fırsatı buluyor. Bu yıl de aynı şey olacak. Galatasaray ülke puanına katkıda bulunarak diğer rakiplerine bir avantaj sağlayacak," diye konuştu.

"PRAG ŞAMPİYONLAR LİGİ AYARINDA BİR TAKIM"

Öztürk, "Sparta Prag, Şampiyonlar Ligi ayarında bir takım. Geçen yıl kendi liginde şampiyon olmuş ve öyle gelmiş. Şu anda da liderler, sanırım 4 puan farkla. Orada farklı bir play-off sistemi var. Bu yıl de şampiyon olacaklarmış gibi gözüküyor. Yaş ortalamaları 25. Aynen bizim gibi çok köklü bir kulüp. Zor bir maç fakat biliyorsunuz ki Galatasaray yalnız Türkiye’de değil, gerek Şampiyonalar Ligi’nde gerek Avrupa Ligi’nde büyük başarılara imza atmış bir takım. Kağıt üzerinde avantaj bizde, sahada ne olur bilmiyoruz. Biz Okan Hoca ve ekibe güveniyoruz. Umarım galip döner, ondan sonra Antalyaspor maçında çıkar şampiyonluk yolumuzda devam ederiz," sözlerini söyledi.

Perşembe günü TSİ 23:00'te, Galatasaray UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında deplasmanda Sparta Prag ile mücadele edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı