Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye tarihi transfer çalımı geldi!

Gelecek sezon değişecek yabancı oyuncu kuralı sebebiyle yerli oyunculara ağırlık vermek hedeflendi! Galatasaray, gözünü Fenerbahçe'nin eski yıldızına koydu. Aslan, tarihi transfer hamlesi için kolları sıvarken o isim sızdı..

Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray, tarihe geçecek bir transfer hamlesi için çalışmalara başladı. Aslan, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Gelecek sezon değişecek yabancı kuralı sebebiyle takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü Fenerbahçe'nin eski yıldızına dikti.

A Spor'un haberine göre; Aslan, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak İspanyol dünya devi Real Madrid'e transfer olan ama sezon başından bu yana yedek kulübesine mahkum olan milli yıldız Arda Güler'i kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Milli yıldızın Beşiktaş- Galatasaray karşılaşmasının peşinden Kerem Aktürkoğlu'nun "İstanbul sarı kırmızı" ve Barış Alper Yılmaz'ın "Şen ola Cimbom, şen ola" paylaşımlarını beğenmesi söz konusu iddiayı güçlendirdi.

2029 yılına dek Real Madrid ile sözleşmesi bulunan genç beceri bu sezon İspanyol devinin forması altında yalnızca 5 karşılaşmada görev alırken 92 dakika sahada kaldı ve takımına skor katkısı sunamadı.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 19 yaşındaki genç beceri, son olarak 18 Şubat'ta oynanan Rayo Vallecano karşılaşmasında görev alarak 3 dakika sahada kalmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı