Galatasaray'dan flaş transfer! Efsane isim yeniden dedi

Galatasaray Kulübü yeni transferini resmen açıkladı. Galatasaray kulübünün ayrılan o ismi flaş bir kararla kulübe geri döndü. Efsane isimden efsane bir hareket geldi! O isim geri döndü! İşte o ayrıntılar..

Galatasaray'dan flaş transfer

Galatasaray Kulübü, yeni transferini resmi internet sitesinden duyurdu.
Sarı-kırmızılı kulübün
'nin sözleri şöyle:

2024/25 sezonu için kadrosu henüz belli olmayan Galatasaray Çağdaş Faktoring, daha önce 2020/21 sezonunda sarı-kırmızılı forma giyen tecrübeli oyuncu Quanitra Hollingsworth'u kadrosuna kattı.

Yeniden indirimli formayla mücadele edecek olan Quanitra Hollingsworth'u tebrik ediyor, başarılı bir Galatasaray kariyeri diliyoruz.

Quanitra Hollingsworth kimdir?
1988 doğumlu ve 196 santimetre boyunda olan Quanitra, kariyerinde Amerika Birleşik Devletleri'nden Avrupa'ya kadar geniş bir deneyime sahip. Daha önce Minnesota Lynx, New York Liberty ve Seattle Storm gibi WNBA takımlarında forma giyen başarılı oyuncu, Avrupa'nın birçok üst düzey takımında da forma giydi.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 2020/21 sezonunda takımımızla oynadığı 23 maçta 10,3 sayı ve 5,0 ribaund ortalamaları yakalarken şut yüzdesi %62 oldu. 8'de serbest atış oranı %85'tir. 0 gibi görünüyordu. Üstelik Euroleague'de 8 maçta 5.5 sayı ve 3.9 ribauntla oynadı ve şut verimliliği %53 oldu. Yaklaşık 8 yaptı.
2012 yılından bu yana Türk Milli Takımı'nda forma giyen
Quanitra, 46 maçta forma giydi ve maç başına 12.4 sayı ve 7 ribaund ortalamaları yakaladı.

Son olarak 2021/24 yılları arasında CBK Mersin takımında forma giyen oyuncumuz, artık yeniden kırmızı-sarı formayı giyecek. Quanitra Hollingsworth'e 2024/25 Galatasaray Çağdaş Faktoring forması ile başarılar dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.