Galatasaray'dan "karaborsa bilet" iddialarına yanıt

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, 'karaborsa bilet' iddialarına yanıt verdi. Fatih Altaylı'nın suçlamalarına karşı durarak, kulüp için her türlü tasarrufa dikkat ettiğini vurguladı. Ayrıca, Erden Timur ile aralarında bir sorun olmadığını belirtti.

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, 'karaborsa bilet satıldığı' iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarına verdiği demeçte, "1985'ten beri Galatasaray'ın içindeyim. Fatih Altaylı, üç gün boyunca yayında 'Genel Sekreter E.Y.' dedi. E.Y. ne anlama geliyor? Kendisine bu konuda yazılı olarak sordum ve cevap da aldım," dedi.

Yazgan, Derin Futbol'a yaptığı açıklamada, Altaylı'nın iddialarına yanıt vererek, "Bana 'işsiz güçsüz' dedi ancak ben 1994 yılından beri sigortalıyım. Reklam sektöründe çalıştım ve 2012'de kendi şirketimi kurdum. Stat önünde yer alan açık hava reklam anlaşmaları ise eski başkan Burak Elmas döneminde yapıldı. Bir buçuk yıl önce 5.20'ye bindiğim aracı aldım. Şoförüm ise 8 yıldır benimle çalışıyor ve bordrolu olarak görev yapıyor. Şirketlerimin cirosu 150 milyon lira. Eşimin 30 Haziran 2021'de aldığı ev 2 milyon dolar değerindeydi; o günden beri gayrimenkul almadım," diye ekledi.

Eray Yazgan, Erden Timur ile ilgili olarak ise, "Kendisiyle hiçbir problemi yok. Ayrılırken bana teşekkür etti ve 'Eray Abi ile hiçbir sıkıntımız yok' dedi. Neden böyle söylentiler çıkıyor, bilemiyorum," ifadelerini kullandı.

Son olarak, Yazgan, "Galatasaray'ın parasını asla boşa harcamam. Sabah 08:10'da kulübe gelir, akşam çıkarken tüm ışıkları kapatırım. Bu kulübün bir lirasını bile harcatmam; elektrikten suya kadar her şeye dikkat ederim," şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.