Galatasaray'dan Kritik Galibiyet! Promitheas'ı Yunanistan'da Yendik!

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray, Yunanistan'ın Promitheas takımını deplasmanda 79-75 mağlup ederek gruptaki üçüncü maçında önemli bir galibiyet aldı. Daron Cummings 21 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. hafta mücadelesinde Yunanistan'da karşılaştığı Promitheas'ı 79-75 yenerek grupta önemli bir galibiyet aldı.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 3. hafta maçında Yunanistan'ın Promitheas takımıyla Dimitris Tofalos Arena'da karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadelede sarı-kırmızılı ekip, rakibini 79-75'lik skorla mağlup etti. İlk periyotu 19-17 önde kapatan Galatasaray, devre arasına 40-38'lik üstünlükle girdi. Üçüncü periyotta farkı açan sarı-kırmızılılar, son periyotta Promitheas'ın geri dönüş çabalarına rağmen maçtan galip ayrıldı.

CUMMINGS VE LIVINGSTON'DAN ETKİLİ PERFORMANS

Galatasaray'da Daron Cummings 21 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Tylan Livingston da 17 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı. Sarı-kırmızılı ekipte ayrıca Kristaps Blumbergs 13 sayı, Angel Delgado 14 sayı ile mücadeleye damga vuran isimler oldu. Promitheas'ta ise Jerian Walker'ın 25 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.

Galatasaray, bu galibiyetle Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki iddiasını sürdürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.