Galatasaray’dan Maicon hamlesi

Ligin ilk yarısında savunmada problemler yaşayan Galatasaray, ara transfer döneminde bu soruna çare arıyor. Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, Sao Paolu klübünün formasını giyen 28 yaşındaki Maicon’a yöneldi.BONSERVİSİ...

Ligin ilk yarısında savunmada problemler yaşayan Galatasaray, ara transfer döneminde bu soruna çare arıyor. Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, Sao Paolu klübünün formasını giyen 28 yaşındaki Maicon’a yöneldi.

BONSERVİSİ DÜŞÜRME ÇABASI

Galatasaray için Maicon konusunda en önemli sorun futbolcunun bonservis bedelinin yüksekliği. Temmuz ayında Porto’dan 6 Milyon Euro karşılığında Sao Paolo’ya transfer olan futbolcunun bonservis bedelini düşürmek için Galatasaray yönetimi yoğun çabalar içerisinde. Maicon için 5 Milyon Dolar ödemeyi kabul eden Galatasaray yönetiminin önümüzdeki günlerde Brezilya’ya giderek transferi bitirme niyetinde.

SAO PAOLO ZARAR ETMEK İSTEMİYOR

Sao Paolo ise 6 Milyon Dolar bonservis bedeli ile transfer ettiği Maicon’un transferinde zarar etmek istemiyor. Galatasaray yönetimi ise bu konuda 4 Milyon Dolar’ı nakit verip, geri kalan bedeli uzun vadeli taksitlerle ödeme planı yapıyor. Ayrıca kontrata şampiyonluk veya oyuncunun belirli bir maç sayısına çıkması durumunda ödenecek paralar da eklenerek, Brezilya kulübünün talep ettiği bonservis seviyesine ulaşılması hedeflenecek.

Maicon transferi gündemi nedeniyle Galatasaray’ın transfer listesindeki diğer stoperler ise beklemeye alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sakaryaspor’da Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı!
Okan Buruk'tan zafer açıklaması!
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun açıklamalar yaptı!
Dries Mertens, yeni sözleşmeyle ilgili sorulara cevap verdi
Dries Mertens, ligde 8. golünü attı