Galatasaray'dan Mourinho'ya Yanıt: 'Röportaj Gecikmesinin Sebebi...'

Galatasaray Medya Yöneticisi Coşkun Gülbahar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho’nun derbi sonrası basın toplantısına katılmamasına dair açıklamalarına yanıt verdi. Gülbahar, Fenerbahçe'nin flaş röportajlarına geç başlaması nedeniyle Okan Buruk'un beklemek zorunda kaldığını vurguladı.

Galatasaray Spor Kulübü Futbol A Takımı Medya ve İletişim Yöneticisi Coşkun Gülbahar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun açıklamalarına yanıt verdi. Gülbahar, derbinin saat 22.00'de sona erdiğini ve TFF talimatlarına göre her iki takımın da maç sonu flaş röportajlarını 25 dakika içinde tamamlamakla yükümlü olduğunu belirtti. Ancak ev sahibi kulübün, saat 22.40’ta hâlâ oyuncu röportajlarına başlamadığını vurguladı.

Mourinho, derbi sonrası uzun süre bekletildiği için basın toplantısına katılmadığını ifade etmişti. Gülbahar, bu konuda kamuoyuna yanlış bilgi verildiğini belirterek, "Futbolcu röportajlarına gerekli süre içinde başlayamayan ve TFF talimatlarını ihlal eden rakibimizin röportajlarının bitmemesi nedeniyle teknik direktörümüz Okan Buruk, 'hazır olmasına rağmen' rakibimizin röportajlarının tamamlanmasını beklemek zorunda kalmıştır" dedi.

Gülbahar, "Yayıncı kuruluş temsilcileriyle görüştüğümde, Fenerbahçe'nin oyuncularını henüz getirmediğini, onların röportajları bittikten sonra hocayı alabileceklerini söylediler. Bu sebeple flaş röportaja katılma süremiz gecikti. Basın toplantımız ise 14 dakika sürdü ve limitten 6 dakika önce sona erdi. Özetle, rakip takımın oyuncularının röportaja geç kalması nedeniyle teknik direktörümüzün basın toplantısına katılımı gecikti" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.