Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'ne dev hamle! Orta sahaya 38 milyon euroluk transfer bombası!

Şampiyonlar Ligi'nde play-off turunda mücadele edecek Galatasaray, grup aşamasına kalma hedefiyle 38 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. Haberin detayları için tıklayınız..

Okan Buruk yönetiminde sezonu çifte kupayla tamamlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı. Geçen sezon orta saha oyuncularından beklenen verimi alamayan sarı-kırmızılı ekip, 38 milyon euroluk bir transfer bombası patlatmaya hazırlanıyor.

Üst üste ikinci, toplamda ise 24. Süper Lig şampiyonluğunu kazanan Galatasaray, yeni sezonda beşinci yıldızı takmayı ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefliyor.

Bu hedefler doğrultusunda, sarı-kırmızılı ekip önceliğini orta saha takviyesine verdi ve 38 milyon euroluk bir yıldızla görüşmelere başladı. Geçtiğimiz sezonu Manchester United'da kiralık olarak geçiren, bonservisi ise Fiorentina'da bulunan Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat, Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sırada yer alıyor.

Galatasaray adına transfer görüşmelerini Cenk Ergün yürütüyor. 27 yaşındaki Amrabat, Manchester United'da 30 resmi maça çıkarken, skora katkı sağlayamadı. Manchester United, satın alma opsiyonunu kullanmayınca, Faslı oyuncu Fiorentina'ya geri döndü.

Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan Amrabat için toplamda bugüne kadar 38 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Galatasaray, bu önemli transferde son aşamaya geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.