Galatasaray'dan senenin transferi! Acun Ilıcalı devreye girdi, İngiltere'nin gol kralı geliyor!

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için emekler sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde çalışmalara devam eden sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi başladı. Forvet hattını güçlendirmek isteyen Aslanlar bomba haberi patlatmış oldu.

Bu yıl Süper Lig'de puan rekorunu kırarak kendisini şampiyon ilan eden Galatasaray'da geçiş çalışmaları başladı. Şampiyonlar Ligi'ne güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, bu sefer İngiltere'yi hedef alıyor. Bu hamle taraftarları heyecanlandırdı. Galatasaray'dan yılın transferi! Acun Ilıcalı girdi, İngiltere'nin gol kralı geliyor. Başkan Dursun Özbek onu özel uçakla alacak.


Galatasaray, gelecek sezonun kadrosunu planlamak için çalışmalara başladı. Bir yandan takviye yaparken bir yandan da takımını elinde tutmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, ardı ardına transfer haberleri veriyor. A Spor'un haberine göre Galatasaray, Blackburn'den Sammie Szmodics'le ilgileniyor. Sarı-kırmızılı kulübün İrlandalı yıldızı sıraya soktuğu ve teklif vermeye hazırlandığı bildirildi.

28 yaşındaki oyuncunun 15 milyon £ ile 20 milyon £ arasında bir fiyat talep ettiği söyleniyor. Szmodics'in Şampiyonlar Ligi nedeniyle Galatasaray'da oynamak istediği öğrenildi. İrlandalı futbolcu, 27 golle bu sezon şampiyonanın en golcü oyuncusu oldu.

İngiltere'de kulübün sahibi olan Acun Ilıcalı'nın bu süreçte Galatasaray'a destek verdiği iddia edildi. Cumhurbaşkanı Dursun Özbek'in geçişi yakından takip ettiği kaydedildi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.