Galatasaray'dan şikayetlere yanıt: "Kulübümüzün hesabını veremeyeceği hiçbir konu yoktur"

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 7 farklı kuruma şikayet etmesi hakkında konuşan Öztürk, "Türkiye'de hukuktan, ahlaktan ve etikten en son bahsetmesi gereken kulüp, bu konularda ders vermeye kalkarak komik duruma düşmüştür," dedi.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi öncesinde açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 7 farklı kuruma şikayet etmesi hakkında konuşan Öztürk, "Türkiye'de hukuktan, ahlaktan ve etikten en son bahsetmesi gereken kulüp, bu konularda ders vermeye kalkarak komik duruma düşmüştür" dedi.

Öztürk'ün yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Hafta sonu oynayacağımız rakibimizin resmi sitesinde dün bir yöneticinin ağzından servis edilmiş açıklamalar, son dönemde kulübümüzü karıştırmak için planlanan oyunun arkasındakilerin kim olduğunun ortaya çıkması açısından oldukça önemlidir.

Sahada kazanmayı beceremeyen bu zihniyetin, camiamızı saha dışına çekmek için oynadığı yeni oyuna hep birlikte tanık oluyoruz. Türkiye’de hukuktan, ahlaktan ve etikten en son bahsetmesi gereken kulüp bu mevzularda hepimize ders vermeye kalkmak gibi komik bir duruma düşmüştür. 

Kendileri tarafınca gizli gizli desteklendiği artık apaçık belli olan, saçma sapan iddiaları arka arkaya sıralayıp, bu iddialar üstünden devlet kurumlarına başvuruda bulunmanın sebebi, hafta sonu oynayacağımız derbi maçıdır. Plan açığa çıkmış, niyet hasıl olmuştur. 

Kulübümüzün hesabını veremeyeceği hiçbir konu yoktur. Aynı cesareti kendilerinden de bekliyoruz.

Biz, bugün, tüm Galatasaraylılar olarak bizi karıştırmaya çalışanlara karşı daha kuvvetli bir şekilde birlikteyiz. Ve hafta sonu oynayacağımız maça tümüyle konsantreyiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.