Galatasaray'dan şok transfer ! Süper yıldız Aslan'a geliyor!

Galatasaray, yaz transfer planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Aslan, 47 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer etmeyi planladığı süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmalarında deplasmanda konuk olduğu Beşiktaş' 0-1 mağlup eden Cimbom, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılı ekip, 47milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için hazırlıklara başladı.

Süper Lig'in son şampiyonu olan Galatasaray, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Orta saha hattını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Cimbom, 47 milyon euroluk yıldız orta saha oyuncusunu transfer etmek için anlaşmaya yapmaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılı ekibin başarılı teknik adamı Okan Buruk, transfer raporunu yönetime sundu. Aslan, tecrübeli teknik adamın raporu sonrasında gözünü İngiltere'ye dikti.

Sarı-kırmızılı ekibin, İngiliz devi Liverpool'un İspanyol orta saha oyuncusu Thiago'yu kadrosuna katmak için hamle yapma kararı aldığı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 32 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu bu sezon Liverpool forması altında yalnızca 1 karşılaşmada görev alırken 5 dakika sahada kaldı.

Futbol yaşamı süresince toplamda 487 karşılaşmada görev alan İspanyol yıldız, söz konusu karşılaşmalarda 48 gol 63 asiste imza attı.

Orta sahanın her alanında görev alabilen yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 47 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Aslan'ın sezon sonunda İspanyol yıldızı kadrosuna katması için resmi hamle yapması bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş, Fransız Golcü Akor Adams İçin Transfer Hamlesi Başlattı
Adanaspor'da veda! Kulüp başkanı 18 yıl sonra görevinden ayrıldı
Türkiye Kupası Finali Heyecanı: Trabzonspor ve Beşiktaş Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Karşı Karşıya!
Galatasaray, Şampiyonluk İçin Transfer Hamlesi: Michy Batshuayi Hedefte
Bayer Leverkusen, Avrupa'da Rekor Kırdı: 50 Maçlık Yenilmezlik Serisi!